OBRAZEM: Létající sportovci otevřeli na Střekově první krytou parkourovou zónu v Ústeckém kraji
Létající sportovci otevřeli na Střekově první krytou parkourovou zónu v Ústeckém kraji. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Střekov – Zdolávání překážek, práce s váhou těla, ve sportovní hale stovky návštěvníků otevřeli první indoor parkourovou zónu v Ústeckém kraji při Trampoline Academy Střekov. Své umění předvedli kluci z českého svazu parkouru – Parkour a Freerun kroužku Ústí nad Labem, Street Hard Workers Chomutov a parkourového klubu ze Žatce.

„Ve spolupráci s Trampoline Academy Střekov jsme ve sportovní hale tady na Střekově otevřeli jedinou krytou parkourovou zónu v Ústeckém kraji. Chceme, aby se děti mohly i za špatného počasí věnovat volnému svobodnému pohybu, kterým Parkour je. Vždy zde bude přítomný zkušený trenér, který vede kroužky parkouru v Ústí nad Labem. Chceme, aby si návštěvníci naši zónu užili, ne se při její návštěvě zranili. My razíme heslo, že trénovat a učit se zdolávat překážky především bezpečně. Nejde o to se předvést například před kamarády, ale naučit se skokům a trikům postupně, protože každý správný parkourista se své zálibě věnuje dlouhodobě,“ uvedl Karel Komůrka z Parkour a Freerun kroužku Ústí nad Labem.

Miloš Podolský jednatel společnosti Power get uvedl, že již v dubnu se mohou těšit návštěvníci na další novinku. „V nevyužitých prostorách v současné době vzniká tématická laser game. „Půjde o zábavu, která v Ústí zatím není. Našim cílem je postupně zde vytvořit velké zábavní centrum,“ dodal Miloš Podolský.

FOTOGALERIE:

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru