Autobus ze Srbska v katastrofálním stavu zůstal stát u vjezdu na stadion. Přivezla ho odtahovka z Německa
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dne 27. ledna telefonoval na tísňovou linku městské policie oznamovatel, který operátorovi sdělil, že v ulici Vinařská, nad zadním vjezdem na fotbalový stadion je odstaven zahraniční autobus, určený pro dálkovou přepravu osob.

Po příjezdu strážníků na místo bylo zjištěno, že autobus je uzamčený a již na první pohled vykazuje technické závady. Přítomní strážníci se spojili s operačním střediskem městské policie a na základě záběrů kamerového systému se podařilo dohledat, že téhož dne ve 14,30 hod., byl autobus přivezen německou odtahovou službou z Berlína.

Strážníci přes sociální sítě z webových stránek německé policie v Berlíně zjistili, že tamní policie tento autobus v Berlíně odstavila, a to z důvodu velmi špatného technického stavu. Dále z tohoto autobusu odebrala registrační značky a nařídila, aby byl autobus odstaven z pozemní komunikace. Z dosud neznámých příčin, provedla odtahová služba odtah autobusu do České republiky, resp. do Ústí nad Labem. Autobus je majetkem zahraniční firmy ze Srbska. Městská policie požádala o součinnost Policii ČR, která si celý případ převzala k dalšímu šetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru