Strážníci nezapomínají ani na seniory, na přednáškách rozdávali užitečné rady
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V minulých dnech proběhly v rámci preventivního projektu „Myslíme na vás“ dvě přednášky, určené především starším občanům našeho města. Strážníci ze skupiny prevence kriminality a dopravní výchovy Městské policie Ústí nad Labem navštívili Rodinné centrum Slunečník – klub pro aktivní seniory a Seniorský klub při SVKUL.

Témata přednášek byla na již tradiční, ale stále aktuální téma: „Senioři v silničním provozu“ a „Jak chránit sami sebe“. Setkání v těchto zařízeních se neslo v duchu výměny názorů a životních zkušeností. Strážníci upozorňovali seniory na nebezpečí, které jim hrozí při předcházení komunikací a na předvídání krizových situací v dopravě. Na závěr preventisté předali zúčastněným dárkové a reflexní předměty, které pro ně věnovalo vedení města.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru