Dobrá práce kriminalistů! Dopadli muže a ženu, kteří kradli zásilky. Dělali to dost fikaně
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ústečtí kriminalisté z oddělení hospodářské kriminality v krátké době objasnili případ série krádeží obchodních zásilek jedné ze společností zabývajících se přepravou. Policejní vyšetřovatel sdělil obvinění 36leté ženě a stejně starému muži z trestného činu Krádeže, Zpronevěry a Porušení tajemství dopravovaných zpráv.

Obvinění ve zhruba dvou desítkách případů jako kurýři společnosti převzali v depu zásilku, kterou následně nedoručili. Zásilku otevřeli, obsah odcizili a zpět dovnitř zásilky vložili stavební materiál. Následně zásilku přelepili jako nedoručenou a vrátili do depa.

"Jednalo se o mobilní telefony, chytré hodinky, notebooky a další věci. Zboží, které ukořistili následně dále rozprodávali. Svým jednáním způsobili škodu kolem 362 tisíc korun, za což jim hrozí trest odnětí svobody až do výše 5 let," dodává policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru