Dobrá práce policistů! Podařilo se jim dopadnout zloděje, který se vloupal do několika obchodů
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ústeckým policistům se podařilo dopadnout pachatele, který se v krátké době dopustil série vloupání do obchodů. První z vloupání se odehrálo 9.12. loňského roku, kdy se vloupal do obchodu s květinami v centru města. Poslední devátou vloupačkou byla prodejna s textilem.

Z obchodů bral nejenom finanční hotovost, kterou v pokladnách nalezl, ale i oblečení. Vše, co šlo snadno následně zpeněžit. Policisté na pachatele přišli díky zajištěným stopám na místě a vyhodnocením několika hodin různých kamerových záznamů. Pachatel svým jednáním způsobil škodu kolem 112 tisíc korun.

"Policejní komisař podal návrh na vazby, který soudce akceptoval a obvinění byl eskortován do vazební věznice. Za trestný čin Krádež a Poškození cizí věci mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 5 let," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru