OBRAZEM: Vánoční setkání běžců přineslo malému Jášovi na potřebnou rehabilitaci dvacet tisíc korun
Vánoční setkání běžců: Foto: Jitka Oslejová
Ústí nad Labem

Vaňov – Ve Veslařském klubu ve Vaňově proběhlo v pátek 27. prosince Vánoční charitativní setkání běžců. Akci uspořádal běžecký spolek Už Tam Budeeem?!

Příznivci běžeckých skupin Už Tam Budeeem?!, Free Run Mattoni Střekov a Svádov, Rozběháme Ústí nad Labem, Rozběháme Teplice, běžeckých skupin ze Lhotky nad Labem nebo z Prahy se sešli, aby pomohli dvouletému Jášovi, který trpí dětskou mozkovou obrnou, epilepsií a poruchou sluchu. Ve 14.30 hodin se všichni společně vydali na trať dlouhou necelých pět kilometrů pohádkovým vaňovským lesem. Trasu místo barevných fáborků ukazovalo zavěšené ovoce a zelenina, aby si po opuštění lesní cesty na své přišla i zvěř.

Rekreačním běžcům, kteří mnohdy na velkých závodech šlapou na paty profesionálům, se povedlo na dobrovolném startovném a tombole nashromáždit pro Jášu 19 055 Kč. Vybrané finance maminka Jáši použije na rehabilitaci na Lokomatu, aby se její sny co nejdříve rozchodil a jednou se mohl proběhnout s běžeckými skupinami poznal přírodu a krásy svého města.

Na závěr setkání se běžci utkali ve štafetě na veslařských trenažerech. Rok 2020 přivítají ústečtí běžci spoluběhem kolem Erbenovy vyhlídky. Ve 14.00 hodin se sejdou u restaurace Eden na Doběticích.

FOTOGALERIE:

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru