Kruhový objezd ulic Tovární, Hrbovická a Majakovského je skoro hotový. Víme, kdy se otevře
Zdroj: Facebook MM Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V pondělí 2. prosince bude zprovozněna nově vybudovaná okružní křižovatka ulic Tovární x Hrbovická x Majakovského. Stavbu v průběhu realizace provázely neočekávané situace, například nalezení historických tramvajových kolejnic a pražců nebo odhalení sklepních prostor historických objektů.

Do poloviny prosince budou již za plného provozu dokončovány pouze drobné stavební práce na přilehlých chodnících. V příštím roce bude realizován zbývající úsek ulice Majakovského (od křižovatky s ulicí Prostřední po křižovatku s ulicí Marxova) o délce cca 100 m. Realizace bude probíhat bez úplné uzavírky dle předpokladu od 04/2020 do 06/2020.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru