U Normy řešili strážníci pití alkoholu na veřejnosti, v Ladově ulici se lidé přehrabovali v kontejnerech
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V uplynulém týdnu proběhly v lokalitách centrálního obvodu a obvodu Severní Terasy preventivně bezpečnostní akce, zaměřené na dodržování obecně závazných vyhlášek města a na čistotu veřejných prostranství.

Strážníci při těchto opatřeních zjistili v sedmi případech porušení zákona, a to převážně v okolí prodejny Norma, kde byly řešeny tři přestupky za požívání alkoholu v místech, kde to vyhláška města zakazuje. Ve dvou případech se porušení zákona dopustily dvě osoby v ulici Ladova, které se přehrabovaly v kontejnerech na domovní odpad a po sobě zanechaly na zemi nepořádek. Ten tyto osoby musely po sobě uklidit a z místa byly vykázány.

1211mpul1

Foto: MP Ústí nad Labem

Jedna osoba byla řešena v ulici SNP, která se dopustila protiprávního jednání tím, že venčila svého psa, kterého neměla na vodítku. V Parku republiky byl z místa vykázán muž bez domova, který ležel na lavičce a okolo sebe odhazoval nedopalky cigaret a papíry. I tohoto muže strážníci donutili nepořádek po sobě uklidit a místo opustit. Tyto bezpečnostní akce budou pokračovat i nadále.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru