České Xiaomi expanduje. Další Mi Store a obří slevovou akci dostane Ústí nad Labem
Smartphone Redmi Note 7. Seženete ho s parádní slevou. Foto: Beryko s.r.o.
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Expanze českého Xiaomi pokračuje, v pátek 27. září se otevře další značková prodejna, Mi Store v obchodním centru Forum Ústí nad Labem. Už tradičně je pro návštěvníky v premiérový den připravená velká slevová akce.

Fenomenální fitness náramek Mi Band 4 s běžnou cenou 1 299 Kč bude v pátek v Ústí za 699 Kč, nadupaný smartphone Redmi Note 7 (64 GB) normálně stojí 5 799 Kč, ale tentokrát bude jen za 3 999 Kč. Po celý den bude platit sleva 30 % na všechny produkty ECO systému Xiaomi (chytrá domácnost, chytré náramky a hodinky, elektrické koloběžky a další, nikoliv však telefony). Navíc se bude každých 30 minut soutěžit o sluchátka a bezdrátové reproduktory.

„Xiaomi má na českém trhu za sebou extrémně úspěšné léto, a my tento vývoj chceme dále podpořit. V září jsme otevřeli prodejny ve Zlíně a Ostravě, Mi Store v Ústí nad Labem je naše 16. prodejna a do konce roku rozhodně nebude poslední,“ komentuje expanzi Ondřej Jirovec, ředitel společnosti Beryko, která Xiaomi v Česku zastupuje.

Forum Ústí nad Labem otevře své brány v 8 hodin, slavnostní otevření Mi Storu proběhne v 11:00 a nakoupit můžete až do deváté hodiny večerní. Jedna osoba si může odnést pouze jeden zlevněný produkt a slevy nelze kombinovat. Zásoby jsou značné, avšak fyzickými kapacitami prodejny omezené, proto doporučujeme s návštěvou neotálet. Podrobnosti o akci najdete na Facebooku.

2309minote2

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru