Výstavba křižovatky. 3x foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Všebořice – Snížená nejvyšší povolená rychlost na třicet kilometrů v hodině. Silnici lemuje přechodné dopravní značení, za kterým jsou vidět stavební stroje a pracující dělníci. Takový pohled se naskytne projíždějícím po silnici I/30 mezi Ústím nad Labem a Užínem.

„Jedná se o soukromou investici připojení pozemku v rámci stavby: „Výstavba nákupního centra a individuální bydlení na parcele číslo 943/1, katastrální území Všebořice“. Investor má odsouhlasené zvláštní užívání pro stavební práce na připojení do 31. října 2019,“ uvedl na dotazy redakce E – Ústí.cz Vít Plechatý, vedoucí provozního úseku Ředitelství silnic a dálnic ČR, Správa Chomutov.

Vlastimil Hudeček, vedoucí stavebního odboru ústeckého magistrátu doplnil, že stavba je povolena. „Rozhodnutí je z roku 2018, kdy nabylo právní moci,“ dodal Vlastimil Hudeček.

1609 krizovatka havirska2

1609 krizovatka havirska3

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru