Opilý cyklista srazil chodce, z místa se pokusil ujet. Zraněnému poskytli strážníci první pomoc
Foto: Městská policie Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Na žádost operačního střediska městské policie byla vyslána hlídka strážníků ze skupiny operačního zákroku do ulice Hrbovická, kde se spustil alarm na objektu Člověka v tísni.

V 19.43 hod.,hlídka vyjížděla služebním vozidlem z ulice Mahenova do ulice Hrbovická, kde spatřila na zemi ležícího muže (cyklistu) a opodál na schodech sedícího druhého muže, který měl v obličeji krvácivé zranění. Šetřením bylo zjištěno, že v této ulici došlo ke střetu cyklisty s chodcem.

1608cyklistachodec2

Foto: Městská policie Ústí nad Labem

Zraněnému muži poskytli strážníci první pomoc a na místo přivolali zdravotní záchrannou službu. Vzhledem k tomu, že cyklista byl zjevně pod vlivem alkoholu, který byl z něho i cítit, byla k případu přivolána Policie ČR. Dotyčný muž se pokusil z místa nehody na svém kole odjet, v čemž mu hlídka strážníků zabránila. Celý případ si poté převzali k dořešení dopravní policisté.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru