Policista zahynul při autonehodě. Zůstala po něm těhotná přítelkyně. Jeho kolegové prosí o pomoc
Tragická nehoda u Bochova. Foto: HZS Karlovarského kraje
Ústí nad Labem

Karlovarsko - Před necelými dvěma týdny došlo na Karlovarsku k tragické nehodě (psali jsme ZDE). Na silnici u Bochova se srazil kamion s osobním autem a čtyřkolkou, která následně po střetu začala hořet. Havárie si vyžádala jeden lidský život, zemřel 33letý policista Jan K.

Nešťastnou událost potvrdila i Unie bezpečnostních složek na svém facebooku. „V té době byl policistou zařazeným ke studiu na Základní odborné přípravě. Po sobě zanechal družku ve vysokém stupni těhotenství,“ píše Unie na sociální síti, která ve spolupráci s Policií ČR, konkrétně Územním odborem Karlovy Vary, založila transparentní účet, kam mohou lidé posílat finanční příspěvky jako projev solidarity a soucitu s rodinou tragicky zesnulého Jana.

Číslo účtu, kam mohou zájemci dobrovolně přispívat, je 29 00 33 99 73/2010. Je nutné uvést zprávu pro příjemce, tedy Jan K. Účet bude zpřístupněn do 30. června.

K tragické havárii u Bochova na Karlovarsku došlo ve čtvrtek 25. dubna v půl šesté večer. Kvůli zásahu záchranářů a odklízení následků nehody byla silnice I/6 na několik hodin uzavřena. „Jedna osoba ze čtyřkolky zemřela na místě, druhou osobu s vážným zraněním transportoval do nemocnice přivolaný vrtulník," informovali o smrtelné nehodě hasiči Karlovarského kraje na svém facebooku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru