Na louce pobíhala zcela nahá žena. Strážníci jí raději zavolali sanitku
Zásah strážníků a zdravotnické záchranky u nahé ženy. Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Na žádost operačního střediska městské policie byla vyslána hlídka ústeckých strážníků do ulice Výstupní. Oznamovatel totiž operátorovi nahlásil, že na louce za nákupním centrem Lidl, ve směru na Mariánskou skálu, se pohybuje neznámá žena, která je celá nahá.

Po příjezdu hlídky na místo bylo zjištěno, že oznámení se zakládá na pravdě. Strážníci ženu středního věku dostihli, ihned ji zabalili do služební deky a snažili se zjistit důvod, proč žena po louce pobíhá zcela neoděna.

Při rozhovoru s dotyčnou hlídka usoudila, že žena potřebuje nejspíše pomoc psychiatra, proto na místo přivolala zdravotní záchrannou službu, která si dotyčnou převezla do Masarykovy nemocnice k vyšetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru