OBRAZEM: Spartani uklízeli jezero Milada
Spartani uklízeli jezero Milada
Ústí nad Labem

Chabařovice – Nejen si pěstovat kondici, ale také udělat něco pro místo, kde se pravidelně každý víkend schází k běhům, se rozhodli vyznavači sportování v přírodě ze Spartan Traning Group v Ústí nad Labem a spolku UŽ TAM BUDEEEM. Společně v rámci letošního ročníku akce „Ukliďme svět – Ukliďme Česko“ vyčistili od odpadků svah od Předlic směrem na Chabařovice.

Výsledkem je osm pytlů odpadu. Největší nepořádek byl na louce a v porostu u hlavní pláže a podél cest. Nouze tak nebyla o plastové kelímky, krabičky od cigaret a papírové ubrousky, prázdné i plné plechovky od piva, skleněné lahve od tvrdého alkoholu nebo izolace od kabelů.

Spartan Traning Group v Ústí nad Labem pořádá pravidelně každý víkend společné běžecké tréninky na jezeře Milada. Po protažení a fotografování se vybíhá společně na okruhy o délce 3, 5, 7, 9 či více kilometrů. Záleží na schopnosti či chuti účastníka. Stačí sledovat facebookový profil Spartan Traning Group v Ústí nad Labem.

Fotogalerie:

{article title="OBRAZEM: V Ústí se psala Spartanská odysea. Část charitativní pouti Českou republikou"}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

 

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru