Veronika Kašáková si přála nový Tucson. Díky Autosalonu Most jezdí už v několikátém. Stejně tak i Jiří Kasina z Myslivosti
Josef Solnař a Veronika Kašáková.
Ústí nad Labem

Most - V roce 2016 přišla za Josefem Solnařem do mosteckého autosalonu s velkou prosbou. Měla svůj sen a potřebovala nový vůz. Prostředky ale nebyly. Majitel Autosalonu Most ji vyslechl a ihned věděl, že tuto mladou ženu s velkými plány podpoří. V pátek 14. července si Veronika Kašáková, modelka, spisovatelka a především zakladatelka Nadačního fondu Veroniky Kašákové převzala v Mostě další nový vůz.

„Potřebovala jsem pomoct a pan Solnař mě neodmítl. Bylo mi zcela jedno, čím budu jezdit, auto jsem nutně pro rozjezd nadačního fondu potřebovala. Ze začátku jsem si přebírala nový vůz zhruba každé pololetí. Když se na trh dostal nový Hyundai Tucson, chodila jsem kolem něj po špičkách a strašně jsem si přála s ním jezdit. Řekla jsem si, že až na něj budu mít, koupím si ho. Ale pan Solnař mi tento sen splnil. Dnes si již přebírám nový Tucson poněkolikáté, tentokrát Hyundai Tucson verzi n line,“ prozradila Veronika Kašáková.

Hyundai Tucson N line pro Veroniku

Hyundai Tucson n line je limitovaná edice s nadstandardní výbavou s novými designovými a technickými prvky. Má hybridní motor, který rekuperuje energii zpět do baterie a pomáhá při rozjezdech a při městském provozu. Tento motor snižuje spotřebu pohonných hmot a je také ekologičtější. Automobilka Hyundai v současné době upustila v Evropě od výroby konvenčních motorů a vyrábí vozy s hybridními motory. Klasický hybrid, full hybrid a plug in hybrid, který už je částečně do zásuvky, má dojezd na jedno nabití nějakých 70 kilometrů, ale pro cestování na delší vzdálenosti má v záloze i zážehový motor.

Na nový Tucson si počkáte několik měsíců

Hyundai Tucson patří mezi velmi oblíbené vozy, pokud ho chcete vlastnit i vy, počkáte si na něj. V současné době je čekací doba 6 až 12 měsíců. Také cena při objednání nového vozu značky Hyundai je díky inflaci a všeobecnému zdražování orientační, i když Hyundai je zatím jedna z mála značek, která cenu umí držet při objednání.

Autosalon Most podporuje několik projektů

„Autosalon Most se vždycky snažil podporovat projekty, které nám byly sympatické a o kterých jsme věděli, že mají smysl. Verunka, když nás v roce 2016 oslovila v době, kdy zakládala nadační fond, nás svými plány zaujala, a chtěli jsme jí pomoct. Od té doby spolupráce trvá. Podporujeme i jiné projekty, například mostecké házenkářky. I když je teď doba těžká, marketing pro autosalony není povinný, protože je vozů málo a také prodejní plány jsou snížené, chceme vybrané projekty podporovat i nadále,“ uvedl Josef Solnař, spolumajitel Autosalonu Most.

edeniky 3715

Také časopis Myslivost patří mezi projekty, které Autosalon Most podporuje. Šéfredaktor tohoto časopisu Jiří Kasina může díky Josefu Solnařovi po České republice jezdit bezpečně v novém voze. V pátek 14. července si Jiří Kasina převzal v Mostě nový vůz Hyundai Tucson.

„Pro pana Kasinu je jeho práce životním posláním. Znám ho již řádu let, kromě časopisu Myslivost dělá také spoustu věcí pro mládež, objíždí po celé republice spoustu akcí, mnoho jich také pořádá. Máme spolu dobré vztahy, to, že jsem už 35 let myslivec, tady asi už každý ví, proto je mi činnost pana Kasiny hodně blízká a podporujeme ji,“ uvedl Josef Solnař.

Šéfredaktor časopisu Myslivost má se značkou Hyundai velké zkušenosti, pro svůj časopis totiž testuje vozy této značky. Zjistil tak, že SUV Hyundai s pohonem na všechna čtyři kola jsou velmi vhodná právě pro myslivce. Poradí si totiž i s těžkým terénem.

Hyundai Tucson je podle Kasiny solidní auto: „Cítím se v něm dobře, dobře se mi ovládá a cítím se v něm bezpečně. Na svých dlouhých cestách po České republice oceňuji dobré auto s automatickou převodovkou a tempomatem, který v Tucsonu funguje velmi dobře. Tucson je vyšší, takže se nejen dobře nastupuje a vystupuje, ale je v něm i dobrý přehled toho, co se na silnici a v terénu děje.“

„Nejlepší podporu, kterou můžeme poskytnout, je vozový park. Auto potřebuje každý, proto předáváme pravidelně nové vozy, ve kterých se bezpečně jezdí a lépe tak lze zvládat vybrané projekty,“ dodal Josef Solnař.

Díky spolupráci s Autosalonem Most jezdí kvalitními vozy i členové redakce e-mostecko.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru