ROZHOVOR: Ještě před rokem ho nikdo neznal. Dnes Dominik Chabr z Mostu dobývá svět
Foto: archiv Dominika Chabra
Ústí nad Labem

Most – Je to necelý rok, co naše redakce udělala rozhovor s tehdy 27letým Dominikem Chabrem z Mostu o soutěži Muž roku 2021, kde skončil na třetím místě. Po skvělém umístění v soutěži se jeho život hodně změnit. Dominik nám prozradil, co všechno za tu dobu od soutěže prožil a co ho čeká dál.

Dominiku, od soutěže uběhlo už skoro 9 měsíců, co se u vás změnilo za tu dobu?

Změnilo se spousta věcí. Otevřelo mi to brány do světa showbyznysu, modelingu a různých zajímavých příležitostí. Nabídky stále chodí, hodně na focení ať už oblečení, svateb, sportovních
produktů tak i různé reklamy či seriály. Oslovili mě také jako porotce do jedné soutěže. V Muži roku teď dělám taky patrona, takže musím říci že se nenudím a je z čeho vybírat.

Vás teď čeká soutěž na Bali. Jak se připravujete? Liší se ty přípravy od té české soutěže?

Ano, připravuji se na soutěž Man of The Year 2022, která se bude konat v srpnu na Bali. Připravuji se na soutěž fyzicky v posilovně a také se učím angličtinu, protože tam jedu sám, takže jazyk je důležitý. Máme pokyny, co vše máme na soutěž mít. Volná disciplína jako jsme měli na Muži roku v ČR nebude, takže o starost méně. Musím si ale zařídit také oblek na soutěž a národní kostým.

Mimo to také držím zdravou výživu kde mě podporuje pan Vykouk z Jezte s námi, jelikož to mám časově nabité, tak jsem rád, že mě podporuje a starají se takhle o mě. Ono je více lidí, kteří mě podporují a za to jim patří velké DÍKY.

To asi není jednoduché takový kostým sehnat nebo ušít. Nebo se pletu?

Jednoduché to určitě není, záleží jak kdo to pojme a jakou si s tím dá práci. Jelikož člověk takovou soutěž má většinou jednou za život, tak si myslím, že by se na to měl připravit co nejlépe. Já chci, aby ten kostým byl jedinečný a vím, že takový tady v Česku ještě nikdo neměl a musím říci, že se máme na co těšit. Navrhla mi ho uznávaná návrhářka Anna Tejklová, která má skvělou tvorbu a dělá pro spousty zajímavých lidí a nebo velké prestižní přehlídky.

Národní kostým byl inspirován prvky českého gotického umění z doby Karla IV. Plášť ponese i ručně malované heraldické znaky České republiky. Jedu reprezentovat Českou republiku, takže chci, aby to udělalo dojem ve světě a věřím, že se to povede. Musíme sehnat také všechen materiál, co je potřeba a vytvořit, ale už se na tom pracuje.

edeniky 3431

Říkal jste mi, že jste dostal nabídku z Peru. Prozradíte o co jde?

Ano, oslovili mě ještě z další soutěže z Peru, je to pánská soutěž, která je teprve pár let nová a mají o mě velký zájem. Soutěž by se měla konat v lednu. Jsem s nimi v kontaktu. Chtějí mě a vše mi uhradí, takže uvidíme, jak se věci vyvinou, protože teď je důležité to Bali, jak dopadnu a podle toho se můžu rozhodovat dále.

Určitě se vám teď nabídky jenom hrnou. Která je nebo byla pro vás nejzajímavější?

Přišla mi za tu krátkou dobu spousta nabídek a musím říci, že tam byli i velké nabídky, které se jen tak někomu nepoštěstí. Jednou z nich je reklama s Hugo Boss, o tom ještě nemůžu říci tolik věcí, ale brzy až se vše zveřejní, tak se určitě o ní rád podělím, protože je o co a ta pro mě byla zážitek na celý život.

Dále jsem natáčel film pro Apple TV pro Američany, skvělá zkušenost, film se jmenuje Foundation 2, hraje tam s námi i známý herec např. z Pána prstenů, Lee Pace. Teď budu hrát ještě v českých televizích, protože točíme seriál pro Novu na Voyo. Dostal jsem také nabídku už 3x do reality show Love Island, ale to jsem odmítl. Nedávno se mi ozvali z italské modelingové agentury, že mě chtějí, bylo by to jak na fashion tak na fitness, takže ladíme podmínky a věřím že se brzy dohodneme. Jinak chodí nabídky na různé reklamy a focení, za což jsem rád.

Je něco, co vás v modelingové kariéře překvapilo nebo potěšilo?

Určitě mě potěšilo, kam až se člověk může dostat a na jaké lidi může narazit. Je také důležité, jakými lidmi se obklopujete. Potěšilo mě také, když byly nějaké přehlídky, rozhovory a tak, že ty lidi za vámi jdou, fotí se s vámi, někteří si jdou i pro podpis, tak to vás vždy potěší a to je nejvíc, že z toho máte radost. Hodně lidí mě také kontaktuje přes sociální sítě, kde mě podporují, přejí mi to a to je krásné. Díky tomu modelingu jsem poznal spousty lidí, míst, věcí a za to jsem rád, že když se držíte správným směrem, tak to k vám přijde. Samozřejmě tohle vše mi nepřišlo jen tak, ale tvrdou a neustálou prací a ta se vždy vyplatí, protože jsem začal od nuly, z ničeho a dokázal jsem si něco vybudovat, což mě velmi těší.

Bali, Peru, Itálie, to jsou všechno města v zahraničí. Co v Mostě? Máte práci i tam?

Ano, v Mostě mám spolupráce s fitness, solárium, zdravá výživa. Teď se např. uskutečnily dračí lodě v Mostě, měl jsem tam rozhovor na pódium, potom s lidmi a partnery akce jsem se tam fotil a také jsme podpořili dobrou věc, kde byla sbírka pro nemocného Kubíčka u týmu The Sexy Girls Most, který jí vytvořil, takže jsem přišel holky rád podpořit s touto akcí.

Co plánujete do budoucna?

Do budoucna? Tak práce je důležitá, tu mám a jinak uvidíme, co mi život ještě přinese a taky jak dopadnu na těch soutěžích, protože to mě také může posunout někam jinam a i moje agentura nebo ta italská mě může dát zajímavé nabídky, při kterých se třeba budu moci kouknout více do světa.

Mimo to se ještě připravuji na hokejovou sezonu, takže práce je dost, spíš málo času, když tohle vše musím skloubit. Jak ale říkám, vše se dá, když se chce, ostatní jsou jen výmluvy. Já si vždycky dám nějaký cíl a jdu si za tím dokud to nemám, takže uvidíme, co vše se naskytne za další příležitosti a určitě ještě nekončíme.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru