Trenérem roku se stal ústecký rodák Alois Kolenatý
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Galavečer Našeho fotbalu oceňuje tradičně nejlepší hráče a trenéry v kategoriích mládežnického, ženského i neprofesionálního fotbalu. Na jubilejním 20. ročníku obdržel Alois Kolenatý cenu Trenéra roku – přípravky.

Za dlouholetou sportovní reprezentaci Ústí nad Labem poděkoval trenérovi TJ Svádov-Olšinky primátor města Petr Nedvědický.

Trenérská kariéra Aloise Kolenatého trvá již 33 let. Ústecký fotbalista hrál v Neštěmicích až do svých 35 let. Další dvě sezóny pak hrál v Mojžíři. Nyní společně se svým dlouholetým kolegou Břetislavem Pacovským trénují malé fotbalisty v TJ Svádov-Olšinky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru