Lidé ze severu: Ústí je příjemné město, říká budoucí manžel
Z Ústí si odveze šest motýlků na svatbu. Foto: Karel Horký
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ve spolupráci s fotografem a reportérem Karlem Horkým přinášíme seriál o lidech z našeho kraje. Pravidelně zveřejňujeme portréty lidí ze severočeských ulic. Tentokrát jsme v ulicích Ústí nadl potkali návštěvníka z jiného regionu Česka. Co na naši krajskou metropoli říká?

„Původem jsem ze Šumperka a sem do Ústí nad Labem jsem přijel za krejčím, kterého mi doporučila kamarádka. Devátého května se totiž žením, tak jsem si nechal ušít šest motýlků. To byla jedna z věcí, které ještě do svatby musím zařídit. Moje budoucí manželka je od Zlína, takže jsme oba Moravané.

Pracujeme v Praze. Přítelkyně dělá 2D grafiku, třeba plakáty a já 3D grafiku. Plánujeme, že se v budoucnu přestěhujeme někam do menšího a klidnějšího města. Procházel jsem se tady v centru a mile mě to tu překvapilo. Ústí nad Labem je příjemné město.“

Další příběhy lidí můžete sledovat na https://www.humansofnorthbohemia.cz/.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru