U Jezera Most už „roste“ The Most Fest. Festival nově nabízí i možnost jednodenního vstupného
Festival nově nabízí i možnost jednodenního vstupného
Ústí nad Labem

Most - Začátek The Most Festu se nezadržitelně blíží a louky u jezera Most se připravují na následující dny plné nezapomenutelných zážitků. Festival nabízí i možnost jednodenního vstupného.

Přípravy běží podle plánu, těšení je stále větší a před očima pomalu začíná růst tolik očekávaná akce. I když se v plné kráse otevře areál až ve čtvrtek v 16 hodin, už teď na místě probíhají stavební práce. Příprava každého festivalu má své konkrétní technické postupy, včetně zaměření areálu a instalace plotu. Následuje stavba pódií, návoz techniky a zázemí pro občerstvení, atrakcí a v případě The Most Festu i ruského kola.

Organizační tým zveřejnil na webových stránkách všechny potřebné informace včetně mapky, jak bude areál vypadat. Je zní jasné také umístění lákadel jako sjezdovka, dráha pro kola Singletrack, bojové arény nebo přístavu dračích lodí. Bohatý program včetně představení jachtingu začne ve čtvrtek večer, do stanového městečka začnou lidé přijíždět už od 12 hodin. Program dalších dnů je opravdu bohatý, a to jak ve sportovní, tak kulturní části. Vystoupí například Lucie Bílá a Arakain, Janek Ledecký, Leoš Mareš, Richard Müller, LakeMalawinebo Monkey Business.

Kdo se bude chtít na festival podívat pouze v jediný den, má možnost. Organizátoři umožnili prodej i jednodenních vstupeneka to v předprodeji i s možností nákupu na místě.

Mapa areálu

0908mostfest2

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru