Jedinečný festival s nabitým hudebním i sportovním programem se blíží! Máte už vstupenky na The Most Fest? Teď je můžete vyhrát s e-deníky!
Máte už vstupenky na The Most Fest?
Ústí nad Labem

Most - Jeden z největších českých festivalů se blíží! A bude jedinečný ve všech směrech! The Most Fest 2022 nabídne spoustu hudby, zábavy, sportovního vyžití, atrakcí pro děti, dobrot a zejména krásné prostředí v rozlehlém areálu jezera Most s možností koupání v průzračně čisté vodě! Na své si tu přijde každý z návštěvníků a všechny čeká jistě nezapomenutelný zážitek.

Festival The Most Fest se uskuteční ve dnech 11. až 14. srpna. Program festivalu začne ve čtvrtek 11. srpna odpoledne. Na dvou podiích se budou střídat známé kapely. Vystoupí například Lucie Bílá a kapela Arakain, Janek Ledecký, Lake Malawi, Monkey Bussines, Anna Julie Slováčková, Vilém Čok a Bypass, Richard Müller, Marpo a Troublegang, Kapitán Nemo, DJ Leoš Mareš a spousta dalších.

Na festivalu se bude také sportovat. Budete mít možnost se zúčastnit několika klání, poběží se Rainbow run, bude probíhat závod dračích lodí, či MMA turnaj. Bude probíhat mnoho sportovních aktivit, některé i pro děti, například mini klub, bagr park, bungee run, budou se házet šipky, hrát basketbal, na místě bude největší překážková dráha v ČR, také vodní skluzavka a k dispozici bude i půjčovna sportovního vybavení. Zhlédnete i různé sportovní exhibice.

Chcete vidět festival z výšky? Pak si můžete zarezervovat (https://www.themostfest.cz/lety-vrtulnikem/) let v kabině čtyřmístného vrtulníku! Díky tomu uvidíte nejen festival z výšky, ale i město Most a krajinu Podkrušnohoří, mostecký autodrom i hipodrom, jezero Most, zámek Jezeří a mnoho dalšího.

Program bude zkrátka bohatý a vy si určitě nenechte tuto skvělou zábavu u mosteckého jezera ujít. Vstupenky zakoupíte v infocentru Most či Litvínov, v síti Ticketportal https://www.ticketportal.cz/#fullscreen-search, či na webu zde: https://www.themostfest.cz/vstupenky/. Další informace o festivalu najdete také zde: https://www.themostfest.cz/.

Vyhrajte vstupenky na festival The Most Fest na celý víkend s e-deníky!

Nebo hrajte o vstupenky na The Most Fest s redakcí e-deníky. Máme připraveno 22 vstupenek na celý víkend pro 11 z vás.

Co můžete udělat proto, abyste měli šanci získat 2 vstupenky? Napište nám, na co nejvíce se z programu festivalu The Most Fest těšíte. Vaši odpověď nám pošlete na mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Do předmětu mailu napište město, ze kterého jste, dále nezapomeňte k vaší odpovědi připojit své jméno, příjmení a datum narození. Svoji odpověď pošlete z mailové adresy, na kterou vás pak budeme případně kontaktovat.

Čas máte do čtvrtka 4. srpna. Ze zaslaných odpovědí náhodně vybereme 11 z vás, kteří od nás obdrží po 2 vstupenkách na festival The Most Fest na celý prodloužený víkend 11. až 14. srpna. Všech 11 osob bude o výhře informováno pomocí mailu a také vstupenky v elektronické podobě jim budou zaslány mailem.

2807mostfest2

2807mostfest3

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru