Přijďte si užít Filmové léto do kampusu. Filmové čtvrtky probíhají po celé prázdniny
Foto: archiv UJEP
Co se chystá

Ústí nad Labem - Od června do srpna promítá ústecká univerzita ve svém kampusu filmy s různorodou tematikou. Filmové projekce se konají každý čtvrtek od 17:30 v prostoru venkovního amfiteátru.

Promítání bylo zahájeno 2. června projekcí filmu Zátopek, následoval film Víno nás spojuje. I další večery budou tematicky pojaté. 23. června je s filmem propojeno povídání o kávě a degustace kávy v přilehlé kavárně Kampuska. Poslední červnová čtvrteční projekce proběhne již od 10:00. Film Myši patří do nebe bude promítán dříve, protože je tento den primárně určen žákům a studentům, kteří ráno dostanou vysvědčení a mohou si následně slavnostní den zpříjemnit sledováním filmu v univerzitním amfiteátru.

Atmosféru toho pravého letního kina zaručuje v Kampusu UJEP blízkost kavárny Kampuska. Zde si kromě skvělé kávy a sladkých pochutin můžete dát třeba i letní koktejly. K promítání patří i popcorn, který bude pro návštěvníky, samozřejmě, také připraven.

Vstup na promítání je zdarma.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru