O víkendu bude hezky! Vyrazte na Ústecký Majáles - první open-air akci v kraji
Ústecký Majáles 2019. Foto: Archiv pořadatelů
Co se chystá

Ústí nad Labem - Již tento víkend, konkrétně v sobotu 14. května, otevře Ústecký Majáles jarní open-air hudební sezónu v kraji. Kromě vystupujících hudebníků jako Tomáš Klus, UDG, Vojtaano či Mirai se děti a dospělí mohou těšit na bohatý doprovodný program, klasický festivalový gastro sortiment jako pochoutky z grilu, trdelníky, palačinky či zmrzlinu ke zchlazení, což vzhledem k hezké předpovědi počasí, jistě přijde vhod. Kromě klasické výzdoby v podobě květinových čelenek, budou mít všichni příchozí možnost nechat si udělat na místě festivalový „look“. Akcí bude provázet Jakub Děkan.

Line-up je sestavený z populárních hudebních jmen. Jako první se na pódiu objeví Will Eifell, ve 13:40 vystoupí se svým rap popem a chytlavými refrény muzikant a stand-up komik Jakub Děkan Band, který zároveň bude moderátorem dne. V 15:20 představí Vojtaana svou muziku, v 17:10 na to vlítne pop-rocková kapela UDG, v 19:00 všechny rozezpívá zpěvák a písničkář Tomáš Klus a od 20:55 se může tančit se skupinou MIRAI. Všichni účinkujících má nové singly, z nichž některé zazní pod otevřeným nebem naživo vůbec poprvé a většina vystupujících pochází ze severu Čech. Zpěvák Eifell a skupina UDG dokonce z Ústí nad Labem, takže hrát na Ústeckém Majálesu je pro ně srdeční záležitostí.

O doprovodný program se postarají partneři akce. Na místě bude připravena široká nabídka občerstvení; burgery, grilované maso a sýry, nudle, trdelníky, palačinky, cukrová vata, zmrzlina a další. O nealkoholické nápoje se postará Coca-Cola, pivaře potěší tradiční české pivo Březňák. Zábavu a další hudební program zajistí partner akce Big Shock, takže pokud máte rádi „dobrej mejdan, nabušený káry, krásný holky a pořádnej sound“, tak se můžete těšit na Big Shock! Beat párty. U stánku MilujSmějseŽij se návštěvníci budou moci vyzdobit květinovými čelenkami nebo si nechat udělat festivalový look s diamanty a copánky a pak se zvěčnit na památku ve foto koutku.

„Moc se těšíme na všechny vystupující a příchozí fanoušky, studenty, děti i jejich rodiče, a doufáme, že si všichni tu atmosféru pod širým nebem pořádně užijeme a oslavíme příchod jara, jak se patří,“ říká za pořadatele Tomáš Staněk. Brány letního kina se otevřou v 11 hodin. Vstupenky pořídí za 400 Kč studenti, dospělí zaplatí 450 Kč a děti do 8 let mají vstup zdarma. Všechny nevyužité a již zakoupené vstupenky za rok 2020 a 2021 zůstávají v platnosti i tento rok.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru