Nenechte si ujít parádní letní akci! Děčín bude hostit 26. ročník labského streetballového poháru
Zdroj: www.mmdecin.cz
Co se chystá

Děčín - V sobotu 31. července 2021 se na parkovišti pod děčínskou městskou knihovnou uskuteční již 26. ročník legendárního streetballového turnaje, jenž je nejstarším podnikem na území ČR, založili jsme novodobou sportovní tradici.

Streetball mania se zrodila v Děčíně a právě na tomto turnaji loni velkolepě oslavila již 25 let na tuzemské scéně.

"Oslavy proběhly na výbornou a ani letos nezůstaneme pozadu.Opět svoláváme všechny hráče, hráčky i fanoušky, dorazte poslední červencový den nasát pozitivní sportovní atmosféru, parkoviště pod knihovnou se ponese ve víru velkolepých bitev pod bezednými koši s barevnými míči v rukou," říká organizátor Igor Bayer z Děčínské sportovní.

Přijďte vyhecovat smečařský tandem Arek Przybylski – Milan Tomáš Stráněl, jenž se znovu pod děčínskou skálou utká o mistrovský titul. Obhájí talentovaný benjamínek svůj trůn, nebo ho „polský orel“ dokáže sesadit? Ukáže se případně ještě někdo lepší a oběma borcům vypálí rybník? Slam Dunk Contest bude jistojistě opět přítomné zvedat ze sedaček! Těšit se můžete i na trojkařské klání 3pt Shootout a bohatý doprovodný program včetně vystoupení tleskaček BK ARMEX Děčín.

I letos se můžete těšit na jedinečného moderátora Mc Kajaka, jenž se svou freestyle rapovou show dodává turnaji neuvěřitelné grády a náboj. Letošní moderování bude o předávání štafety, Mc Kajak věší své moderování na pomyslný hřebík a po více než 10-ti letech spolupráce se Streetball manií tak předá mikrofon dalším speakrům. A že to bude předávka s pořádnou show. Start turnaje je ve 12 hodin a jeho předpokládaný konec zhruba v 18 hodin.

"Už nyní je přihlášeno necelých 60 týmů, extrémem bylo, že se na turnaj hlásili týmy v době, kdy jsme v rámci vládních opatření ještě ani neznali jeho termín. Zájem hráčů nás velmi těší a nabíjí," dodává Bayer.

I letos se turnaj uskuteční ve spolupráci s Národním basketbalovým muzeem. Přihlášky i aktuální informace o unikátním turnaji najdete na našem oficiálním webu www.streetballmania.cz.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru