V okolí Větruše bude Pohádková cesta s Dlouhonohými skřítky. Děti čekají soutěže
Ilustrační foto
Co se chystá

Ústí nad Labem - Dětská turistická trasa se soutěžemi povede tentokrát v okolí výletního zámečku Větruše. V sobotu 12. 9. 2020 se děti mohou těšit na Pohádkovou cestu, dětskou turistickou trasu se soutěžními stanovišti.

Cesta začíná v přírodním bludišti na Větruši a soutěžící zavede na vyhlídkovou terasu výletního zámečku, ke středověkému popravišti nebo do informačního střediska. Na jednom ze stanovišť čekají na děti Dlouhonozí skřítci, kteří si pro ně připravili záludné úkoly a zajímavé odměny.

Cíl trasy je v Domě dětí a mládeže Ústí nad Labem, kde na děti čeká občerstvení a oheň s opékáním buřtů. Zvláštní cenou je turistická vizitka či magnetka pochodu. Registrace probíhá od 8:00 do 11:00 u přírodního bludiště.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru