Nenechte si ujít: V Libouchci se chystá Gulášobraní! Bude i soutěž o nejlepší guláš
Ilustrační foto
Co se chystá

Libouchec - V sobotu 4. července se od 13 do 22 hodin v Libouchci na zahradě KD Svoboda Libouchec koná Gulášobraní. Proběhne tu také soutěž o nejlepší guláš. O hudební doprovod se postará country skupina Riding Hoppers.

Do soutěže o nejlepší guláš uvařený na otevřeném ohništi se můžete zapojit i vy. Je na kuchařích, jaký guláš zvolí. Pořadatel zajistí podložku pod ohniště, dřevo, vodu, chléb a obalový materiál (misky, lžíce...). 

Guláš po 18. hodině ohodnotí a ocení speciální porota. Maximální počet týmů je deset, v týmu musí být minimálně dvě osoby. Předpokládá se, že guláš bude pro návštěvníky k ochutnání za symbolickou cenu.

Přihlásit se můžete na telefonním čísle 605 802 651, nebo na e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru