Vyrazte v pátek na drink plný vášně a další valentýnské zážitky do OC Galerie
Ilustrační foto: CC0
Co se chystá

Teplice - Pátek 14. února bude patřit všem, kteří se mají rádi. I když se tento svátek slaví zejména v anglosaských zemích, v posledních letech zdomácněl i u nás, jako svátek lásky a náklonnosti k druhému. Lidé si navzájem předávají dárky, aby svoji lásku k druhému vyjádřili, nebo si společně vyrazí na nějaký příjemný společný zážitek.

V pátek mohou nejen všichni zamilovaní zajít do teplického obchodního centra Galerie a užít si zde originální valentýnský program.

Například si dát společný drink u barmanského stánku. Míchat se budou lahodné nápoje plné vášně. V připraveném fotokoutku si pak mohou pořídit společnou fotografii.

Na své si přijdou i budoucí nevěsty a ženichové, pro které bude na hlavní pasáži centra připravena svatební tabule, ukázka vázaných květin, ochutnávka a prodej svatebních dortů a zákusků.

Akce se uskuteční na pasáži OC Galerie Teplice 14. února v době od 14 do 18 hodin. Vstup je pro všechny zdarma.

1102galeriepozvankagrafika

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru