Největší květinový svátek na severu Čech se blíží! Dům a zahrada proběhne o Velikonocích
Výstaviště v Lounech.
Co se chystá

Louny - Výstava plná květin, vůní a jara a ještě k tomu se uskuteční o Velikonocích! Výstava „Dům a zahrada“ přináší novinky z oblasti zahrady, stavby a bydlení. Všichni zahrádkáři, chalupáři, stavitelé, kutilové, prostě milovníci hezkého bydlení si přijdou na své při jarní prodejní akci, kde si mohou nakoupit sadbu, osivo, okrasné i užitkové rostliny, ovocné stromky, zahradní mechanizaci, zahrádkářské potřeby, ale nejen to. Veletrh „Dům a zahrada“ vstupuje do další sezony se vší parádou.

Vystavovatelé si pro návštěvníky připravili řadu slev a výhodných výstavních nabídek. Plocha lounského výstaviště bude letos zcela zaplněna. Ve čtyřech veletržních dnech se představí přes 270 vystavovatelů. Jarní výstavu DŮM A ZAHRADA obohatí desítky nových vystavovatelů z oborů zahrady i stavby.

Pavilon „E“

Bude zaměřen především na interiéry, široce zastoupeny budou především výrobci postelí a ložnic. Nově se zde představí například společnost Čendulka s šicími stroji pro domácí i profesionální účely, galanterii, potřeby pro háčkování, šití a patchwork. Společnosti Cimex a Sanybet zde nabídnou bytový textil a povlečení.

Pavilon „F“

Pavilon „F“ uspokojí ty, co teprve staví nebo se na to chystají a řeší vytápění svého obydlí. Představí se zde například společnosti BHT, Nitton trading, Anos. Novinkou v tomto pavilonu je špička v oboru elektrických vozidel v ČR. Přivezou širokou nabídku vozidel, včetně proslulé "multikáry" s tichým a ekologickým chodem.

Pavilon „D“

I tento pavilon letos bude zaměřením především jako stavební a topenářský pavilon. Představí se zde firmy Eisenhammer, Želetavská kamna, prodejci kamen, krbů a krbových vložek. Tyto společnosti vám poradí s vytápěním. Jdete moderní cestou vytápění? Na stánku Mazura, T.W.I., získáte informace k tepelným čerpadlům, u firmy Timco na peletové vytápění. Ten, kdo chystá rekonstrukci koupelny, by rozhodně měl navštívit stánek firmy koupelny Riegerovi, zabývajících se prodejem koupelnového vybavení, rekonstrukcemi koupelen a bytových jader. Doplňky do domácnosti pořídí na stánku Kvalita v kuchyni. A celý nový dům pro Vás postaví Hotes, Sdružení Kočovský. Novinkou tohoto pavilonu je VAPALUG IN, výrobce obkladů z masívního dřeva ve 3D designu. Nabízí velice rychlou, efektivní dekoraci pro změnu vašeho interiéru.

Pavilon „C“

Také máte na jaře chuť něco změnit, vyměnit doma dekorace a dát Vašemu domovu nový styl? Máme pro Vás několik tipů na malé změny, které vykouzlí velký efekt. Jak na to? Přijďte do pavilonu C.

Pavilon „B“

Společnost DDM zde po celou dobu bude mít poradnu, jak se starat o pokojové rostliny a bylinky. Tradičně specializovaný pavilon na firmy prodávající a distribuující spotřební výrobky.

Pavilon „A“

1104vystavisteln2

To nejlepší nakonec. Nově zrekonstruovaný pavilon A je plný novinek. Zhléhnout zde budete moct například výstavu bonsaí a nehat si poradit jak bonsae pěstovat. Představí se tu handmade nářadí Dewitt z Holandska. S krásným a kvalitně zpracovaným nářadím Vám práce na zahradě bude dělat ještě větší radost. Také umělecká keramika Mayon, přiveze z malé rodinné továrny na jihu Španělska barvy a radost. Potěší vás zde i nově otevřená kavárna a o gurmánský zážitek a bránu do světa nových chutí nám otevře společnost Šmakujto. A to jen pouze náznak toho, co můžete očekávat.

Co najdete venku

Na venkovní ploše výstaviště se představí firmy prodávající zahradnický materiál a potřeby pro zahrádkáře. Zakoupit zde lze množství keřů, stromků, cibulovin, sazenic, okrasné rostliny, ale i zahradní nábytek, zahradní krby a bazény. Dále zde naleznete firmy zabývající se tepelnými čerpadly, fotovoltaikou, stavebními materiály.

Dále se zde bude prezentovat největší výrobce okenních parapetů a schodových dílců v Česku společnost TOPSET.

Dům a zahrada 2019, to bude:

38 zahradníků - pěstitelů květin, cibulovin, skalniček, letniček, balkonovek, růží, rododendronů, keřů, stromků, sazenic, bylinek, sukulentů, orchidejí a tropických rostlin, trvalek, 22 výrobců a prodejců kotlů, krbů, kamen, tepelných čerpadel, solárních panelů. Téměř 300 firem na 4 000 m2 výstavní plochy

Veletržní slevy, soutěže

Návštěvníci veletrhu budou moci využít veletržní slevy, které připravují jednotliví vystavovatelé. Návštěvníci naleznou pod jednou střechou a v jednom termínu vše, co je zajímá z oboru bydlení, zhlédnou novinky a mohou získat důležité rady a informace z pěti stěžejních oborů – ZAHRADA, STAVBA, NÁBYTEK, DEKORACE BYTU a BYDLENÍ.

„ Vzhledem k tomu, že se výstava koná v termínu Velikonoc, oslovili jsme řemeslníky a v rámci výstavy budou probíhat i Velikonoční trhy. Kdo si bude chtít na polední chvíli koupit velikonoční dekoraci, pomlázku, kraslice, bude mít určitě z čeho vybírat. Tématem výstavy je Ekodomov. Po celou dobu výstavy bude probíhat poradenství, jak sbírat a zpracovávat organické zbytky v domácnostech, ve firmách, ve školách i v obcích. Jak odpovědně a udržitelně pečovat o půdu a jak recyklovat. Po celou dobu výstavy bude probíhat soutěž o hodnotné ceny. Návštěvníci vyplní zadní stranu vstupenky, kterou vhodí do osudí na informačním centru před pavilonem „A“ nebo u vstupu na výstaviště. V neděli 21. 4. 2019 ve 14 hod. proběhne slosování,“ uvádí Štěpánka Portz, manažerka výstavy.

Co můžete vyhrát?

  • JAWOS – květinovou stěnu v hodnotě 7 990,- Kč
  • Čendulka - šicí stroj v hodnotě 4 000,- Kč
  • Jánská Hana - balíčky sazenice s bylinkami
  • 4GYM – detektor kouře
  • MAYO – keramika
  • Szczotka Stanislav - bylinné čaje
  • Big Fries hranolky – poukázky na občerstvení
  • iSchweizer – společenskou hru a masážní olej
  • NEXEN TIRE - batoh s dárkovými předměty

Výstava DŮM A ZAHRADA je dobrým tipem na víkendový výlet pro celou rodinu. Motto výstavy je „Výstava DŮM A ZAHRADA – výstava pro všechny, kteří bydlí!“, toto motto hovoří za vše a věříme tomu, že zde každý nalezne právě to, co ho zajímá a navíc za výhodné výstavní ceny.

Dům a zahrada 2019

  • Termín konání: 18. – 21. dubna 2019
  • Místo konání: výstaviště Louny
  • Počet vystavovatelů: 281 (k 9.4 2019)
  • Čistá výstavní plocha celkem: 3 915 m2 (k 9.4 2019)
  • Organizátor: DIAMANT EXPO spol. s r.o.
  • Otevírací doba: 9:00 – 17:00

Vstupné:

  • plné vstupné 70,- Kč
  • děti do 15 let, studenti, důchodci 50,- Kč
  • rodinné vstupné (2 dospělí + 2 děti) 210,- Kč

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru