Ústí nad Labem – Vybrat správné pozadí, čerstvé květiny jsou potřeba, děti musí rodiče obléci do jarního oblečení. Rodinné centrum Domeček uspořádalo pro Ústečany akci pod názvem Jarní focení, kterou navštívilo pětašedesát rodin.

Jarní focení v Domečku. Foto: Petr Sochůrek
Jednou z návštěvnic, která využila Jarního focení, byla Hana Havlíčková s rodinou. „Před profesionální fotografkou stojím poprvé. Byla jsem z toho dost nervózní, jak to bude vypadat. Nejhorší bylo pro mě udělat obličej, abych fotografii nekazila," řekla mladá maminka.

Jarní snímky děti a rodin fotila zkušená fotografka Petra Trbolová. „O pozadí a dekoraci jsem se postarala já. Na rodičích bylo jen děti obléci do jarního. Na focení je nejtěžší uhlídat, aby byli všichni rovní a koukali do objektivu. Co se týká mrknutí, na to existuje jeden trik. Všichni zavřou oči a pak se řekne tři, dva, jedna otevřít oči," uvedla Petra Trbolová.

Rodinné centrum Domeček si připravilo pro malé Ústečany a jejich rodiče na březen další akci, Je jí karneval. „Připravené máme balónkování, dětské tetování, tvořilky, malování na obličej aneb malování na obličej. Karneval proběhne v Domečku 31. března od 14.00 hodin. Potřebné informace najdou Ústečané na našich webových stránkách," doplnila Jitka Rydvalová, majitelka rodinného centra.

Jarní focení v Domečku. Foto: Petr Sochůrek

Jarní focení v Domečku. Foto: Petr Sochůrek

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru