Tip na neobvyklý výlet: Podívejte se detailně na auta, kterými jezdí prezident
zdroj: www.hrad.cz
Výlety

Praha - V sobotu 30. a v neděli 31. května v čase od 10 do 16 hodin budou mít návštěvníci Pražského hradu jedinečnou možnost si na III. nádvoří prohlédnout osobní vozidla, kterými jezdí prezident republiky se svým doprovodem. V případě prezidentského vozu se jedná o automobil Škoda Superb ve výbavové verzi Laurin&Klement.

Doprovodná vozidla jsou rovněž značky Škoda Superb, avšak ve výbavě Style, do které mimo jiné patří adaptivní tempomat do 210 km/h, navigace Amundsen 8“ nebo vyhřívaná přední sedadla. Vůz prezidenta republiky i vozy doprovodné jsou poháněny benzínovými motory 2.0 TSI o výkonu 200 kW.

Výbava je doplněna také o speciální světelná signalizační zařízení. Bezpečnost a přepravu osob chráněných ze zákona zajišťuje na Pražském hradě Policie ČR - Útvar ochrany prezidenta, kterému vozy zapůjčila společnost Škoda auto.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru