Startuje pátý ročník oblíbené soutěže pro milovníky květin. Už máte vyzdobený svůj balkón?
Ilustrační foto
Zajímavosti

Ústí nad Labem - Statutární město Ústí nad Labem vyhlašuje ve spolupráci s hypermarketem Globus Trmice a Knihy Dobrovský již pátý ročník oblíbené soutěže TOP květinové Ústí 2023. Smyslem soutěže je podpořit a ocenit pěstitelské snahy, chuť zvelebovat městská obydlí zelení a krásnými květy. Stačí si svůj rozkvetlý balkón, lodžii, terasu či předzahrádku vyfotit a poslat. Soutěž probíhá od 1. května až do konce srpna 2023.

Letos poprvé proběhlo pomyslné zahájení ve formě Květinového workshopu, který se uskutečnil 13. dubna v informačním středisku. Další novinkou je zcela nová kategorie DOMOVY PRO SENIORY. Zapojit se tak mohou i jejich obyvatelé, kteří se starají o své balkóny či terasy.

Pro koho je soutěž určena?

Soutěž je určena všem občanům žijícím na území statutárního města Ústí nad Labem, ať už trvale, přechodně nebo v nájmu. Soutěžící musí být osoba nebo domov pro seniory, kteří se starají o svůj balkón, lodžii, terasu nebo předzahrádku, kde pěstují kvetoucí rostliny a keře. U prvních dvou soutěžních kategorií je podmínkou, že květinová výzdoba musí být viditelná z veřejné komunikace (např. silnice, chodníku, mezibloku apod.) a není skryta v soukromí (např. uvnitř bytu nebo za domem v zahradě). Do soutěže se nebudou přijímat fotografie velkých zahrad, parků a fotografie obsahující rozeznatelné osoby.

Jak se do soutěže přihlásit?

Přihlásit se do soutěže lze zasláním e-mailu na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. s předmětem "TOP květinové Ústí 2023" a připojením soutěžní fotografie a několika identifikačních údajů. Všechny podrobnosti jsou uvedeny na soutěžním webu.

Na co se mohou výherci těšit?

Díky spolupráci s našimi partnery budou ceny i letos velice pestré. Od hypermaketu Globus Trmice se mohou hlavní výherci těšit na dárkové poukázky. Pro vítěze facebookové soutěže bude připravena sada tematických knih a dárková poukázka od Knihy Dobrovský. Každý výherce obdrží rovněž věcnou cenu od statutárního města Ústí nad Labem.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru