Foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Ústecký kraj, Litoměřicko - Kriminalisté litoměřického TOXI týmu obvinili 33letého muže z Lovosicka ze zvlášť závažného zločinu nedovolená výroba a nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Dotyčný měl v místě svého bydliště za použití různých předmětů a látek určených k indoorovému pěstování rostlin konopí vypěstovat přesně nezjištěné množství rostlin konopí, které měl následně sušit.

Usušené rostliny pak měl přechovávat v místě svého obydlí volně v papírových taškách a plastových sáčcích a poté prodávat či bezúplatně předávat dalším osobám na různých místech litoměřického okresu. Dále měl vyrábět a prodávat různé produkty s obsahem sušených rostlin konopí.

"Při provedené domovní prohlídce byly zajištěny rostliny konopí, předměty sloužící k pěstování konopí, a usušené části rostlin o hmotnosti nejméně 1 tisíc gramů, u kterých odborná expertíza prokázala obsah účinné látky. V případě soudem uznané viny hrozí obviněnému až pětiletý trest odnětí svobody," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru