Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Chomutov – Ze spáchání trestného činu nebezpečného vyhrožování obvinil v poslední den uplynulého roku vyšetřovatel 53letého muže z Chomutova. Ten měl den před Silvestrem požít větší množství alkoholu a poté slovně napadat svou bývalou manželku, která s ním v té době ještě bydlela.

Ženě měl v pozdních večerních hodinách opakovaně vyhrožovat usmrcením s tím, že bude mít kulku v hlavě. „Dotyčná i s ohledem k jeho dřívějšímu odsouzení za násilný trestný čin měla obavu, že by své výhružky mohl splnit. Agresora týž večer zadrželi přivolaní policisté, kteří následně také rozhodli o jeho vykázání ze společného obydlí a zákazu kontaktování poškozené," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Vyšetřovatel následující den zahájil trestní stíhání a podal podnět ke vzetí obviněného do vazby. Ten však nebyl akceptován a trestní stíhání tak pokračuje na svobodě.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru