Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústecký kraj, Teplice - Další případ z ranku investičních podvodů řeší tepličtí kriminalisté. Neznámý podvodník kontaktoval poškozenou ženu nejprve telefonicky a posléze přes WhatsApp, kdy vystupoval pod třemi různými jmény.

Nabízel ženě investování do kryptoměn na internetovém portálu my.beaumont.com.co. Z poškozené vylákal nejprve platbu ve výši 6 tisíc korun a následně 4 platby v řádech statisíců. Následně přestal se ženou komunikovat. Celkem vznikla ženě škoda přes 500 tisíc korun.

Nabádáme občany, aby byli při investování svých financí maximálně obezřetní. Vybírejte ověřené společnosti, nenechte se vmanipulovat do podezřelých finančních transakcí. Vše si raději ověřte z několika zdrojů, případně si nechte poradit od důvěryhodných finančních poradců," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru