Reprofoto video: Policie ČR
Ústí nad Labem

Ústecko - Hlídka chlumeckých policistů pronásledovala od obce Žďár na Ústecku 34letého řidiče motocyklu SUZUKI. Motocykl byl opatřen registračními značkami, které neprocházely evidencí. Motorkář nereagoval na světelné ani zvukové výzvy k zastavení a ve vysoké rychlosti projížděl vesnicemi.

Po několika kilometrech nezvládl průjezd zatáčkou a narazil do kamenné zídky. Při pádu utrpěl lehké zranění. Následně byl policisty zadržen a převezen do policejní cely. Alkohol byl u řidiče na místě vyloučen dechovou zkouškou.

"Čtyřiatřicetiletý řidič není držitelem žádného řidičského oprávnění. V současné době mu hrozí ve správním řízení pokuta až do výše desítek tisíc korun," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru