Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Radní souhlasili s rozpočtovým opatřením odboru městských organizací, strategického rozvoje a investic ve výši 29 000 000 Kč. Finanční prostředky budou použity na projektovou dokumentaci k akci Výstavba areálu Bukov II – péče o seniory.

V rámci rozpočtového opatření dojde k převodu financí do investiční části odboru ze zdroje Rezerva na provoz DS, AD, Pečovatelská služba. Výstavba nového zařízení je plánována mezi ulicemi Masarykova a Baráčnická na parcelách číslo 139/1 a 139/2 v katastrálním území Bukov. Tato lokalita byla vyhodnocena jako nejvíce vhodná pro výstavbu tohoto druhu zařízení.

První etapa předpokládá vybudování přibližně 80 lůžek v pokojích odpovídajících materiálně technickému standardu MPSV. Převod financí bude předložen ke schválení zastupitelům města.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru