Reprofoto ŘSD
Ústí nad Labem

Krásné Březno – V Krásném Březně na silnici I/62 intenzivně pokračují práce na výstavbě okružní křižovatky. Výstavba byla zahájena letos na jaře, přestože Ředitelství silnic a dálnic původně počítalo se zahájením už v druhé půli loňského roku.

Nyní silničáři odtěžují kamenivo, sanují podloží násypu a vrství jej a staví gabionová křídla. „Řidiči zde projedou obousměrně po nově postavené části okružní křižovatky. Kompletní stavbu plánujeme zprovoznit v prosinci," uvádí ŘSD na sociálních sítích.

K výstavbě okružní křižovatky ŘSD přistoupilo z důvodu, že předchozí podoba křižovatky ulic Podmokelská, Pekařská a Karolíny Světlé neumožňovala pohyb do všech směrů.

Na video z průběhu stavebních prací se můžete podívat ZDE.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru