Foto: Město Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Radní schválili podání žádosti o dotaci na projekt Revitalizace Mánesových sadů. Dotace bude podaná v rámci výzvy Zelená infrastruktura, která je vyhlášená prostřednictvím Integrovaného regionálního operačního programu 2021-2027 Ministerstva pro místní rozvoj ČR.

Předmětem projektu je celková revitalizace Mánesových sadů s důrazem na veřejný prostor a fyzickou infrastrukturu. Nedílnou součástí projektu jsou sadové úpravy, veřejné WC, návrh veřejného osvětlení, sportoviště, psí louky a doplnění mobiliářem.

Předpokládané celkové náklady projektu jsou 36 500 000 Kč, předpokládaná výše dotace je 31 025 000 Kč a předpokládané náklady města jsou 5 475 000 Kč. Výše dotace bude vycházet ze způsobilých výdajů projektu, které budou určeny až po podání žádosti o dotaci.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru