Na Ústecku vypadl policista z okna, našli ho vážně zraněného v nočních hodinách
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ostrov u Tisé - V Ostrovu u Tisé došlo v minulém týdnu v noci ze čtvrtka na pátek k pádu policisty z okna. Utrpěl vážná zranění a skončil v nemocnici, podle CNN Prima News vypadl z budovy, která pro policisty slouží k rekreaci.

Podle policie v době pádu nebyl ve službě, okolnosti jsou předmětem vyšetřování. Policista se měl účastnit porady krajského ředitele policie Ústeckého kraje společně s dalšími asi 50 lidmi.

„V tuto chvíli je pro nás důležité, aby byl kolega v pořádku a abychom přesně zjistili veškeré okolnosti. Případem se tedy intenzivně zabýváme a v současnosti můžeme pouze potvrdit, že podle prvotních informací k pádu došlo okolo jedné hodiny ranní a že okamžitě poté byla na místo přivolána ZZS Ústeckého kraje a věcně příslušné složky policie,“ popsala televizi mluvčí policie Ilona Gazdošová.

„Mohu potvrdit, že jsme ze čtvrtka na pátek v nočních hodinách zasahovali v Ostrově u Tisé u vážného úrazu. Bližší informace k této události v tuto chvíli nemůžeme sdělit,“ uvedl mluvčí krajských záchranářů Prokop Voleník.

„Přijali jsme vážně zraněného muže, který je stále hospitalizovaný na jednotce intenzivní péče, jeho stav je aktuálně stabilizovaný,“ dodala pro CNN Prima News mluvčí Krajské zdravotní Jana Mrákotová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru