Střekov se připravuje na placené parkovací zóny! Motoristé musí počítat s omezeným stáním
Přípravy na nové placené parkovací zóny. 2x foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Střekov – Uzavřená ulice. Přechodné dopravní značení omezuje stání. Takový obrázek se naskytl v pondělí 25. září motoristům mířícím do dolní části Střekova. Důvodem jsou přípravy na spuštění nových parkovacích zón.

„Statutární město Ústí nad Labem spouští od 2.10.2023 placené parkovací zóny 44 a 45 Střekov. Městské služby Ústí nad Labem tedy od 18.9.2023 spouštějí prodej rezidentních a předplatitelských karet pro tyto zóny. Parkovací kartu si můžete zakoupit od pondělí 18.9.2023 v Cyklocentru města Ústí nad Labem, Přístavní 3, 400 01 Ústí nad Labem. Pokladna je pro vás otevřena od pondělí do pátku v provozních hodinách od 8:00 hod do 18:00 hod. Parkovací oprávnění získáte od data nákupu do 31.12.2023,“ uvádí od poloviny měsíce září na svých stránkách Městské služby Ústí nad Labem pověřené prodejem parkovacích karet a systémem placení.

2509 strekov2

„Nově po vás spouštíme i službu online nákupu rezidentních a předplatitelských karet. Od 18.9.2023 bude možno zakoupit parkovací kartu pomocí webové stránky. Po jednoduché registraci a vyplnění žádosti, bude vaše žádost posouzena v registru obyvatel a vozidel. O schválení vydání parkovací karty vám bude zaslána informace a budete přesměrování na platební bránu. Po provedení platby bude vaše RZ okamžitě zavedena do systému a můžete parkovat. Online nákupem parkovacího oprávnění získáte možnost volby jeho délky, a to buď na 1 měsíc, 3 měsíce, 6 měsíců nebo na 12 měsíců od zvoleného data začátku platnosti parkování. Správu vašich parkovacích oprávnění jako je např. změna RZ, pak budete moci provádět samostatně bez návštěvy prodejního místa,“ doplňuje organizace.

{article Modré zóny v dolní části Střekova! Nejdříve v říjnu}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru