Řidič Passatu jel po ráfkách, měl proražené pneumatiky. V sobě si navíc vezl tři a půl promile
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ve středu 20. září v podvečerních hodinách si motorizovaná hlídka městské policie všimla v ulici Pařížská osobního motorového vozidla tovární značky VW Passat, které stálo na křižovatce s ulicí Masarykova. Ze spodní části motorového vozidla se valil hustý dým a v celé ulici Pařížská byl cítit silný zápach kouře.

Hlídka si u vozidla všimla, že obě pneumatiky na pravé straně jsou proražené a pravá přední pneumatika byla dokonce mimo ráfek a tím pádem vozidlo jelo jen po holém disku. Vozidlo poté řidič odstavil v ulici Masarykova. Vzhledem k tomu, že si řidič nebyl absolutně vědom problému s vozidlem, nabyla hlídka podezření, že je pod vlivem alkoholu nebo jiné omamné nebo psychotropní látky. Z tohoto důvodu strážníci vyzvali řidiče motorového vozidla k provedení orientační dechové zkoušky na přítomnost alkoholu v dechu.

2509passatkz3

Foto: MP Ústí nad Labem

Při následné dechové zkoušce muž cizí státní příslušnosti nadýchal 3.48 ‰ alkoholu v dechu. K požití alkoholického nápoje před jízdou se poté hlídce přiznal. Strážníkem byl vyzván, ať setrvá na místě do příjezdu hlídky z obvodního oddělení Policie ČR, která si poté celou událost převzala k dořešení.

2509passatkz2

Foto: MP Ústí nad Labem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru