Pobočka České pošty v Neštěmicích se rušit nebude
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Pobočka České pošty Ústí nad Labem 16 zůstává. Státní podnik ji chtěl původně zrušit k letošnímu 1. červenci. Rozhodnutí se podařilo zvrátit po sérii jednání zástupců pošty s vedením neštěmické radnice v čele se starostkou Yvetou Tomkovou a vedením města zastoupeným primátorem Petrem Nedvědickým.

"Jednání byla náročná, jsem ráda, že se rozhodnutí podařilo změnit. Zástupcům České pošty jsme předložili řadu argumentů a dat, proč by byl nesmysl neštěmickou pobočku zrušit," říká starostka Neštěmic Yveta Tomková, která se už dříve obrátila otevřeným dopisem na pověřeného ředitele státního podniku, ministra vnitra Víta Rakušana a zástupce Českého telekomunikačního úřadu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru