Tragická nehoda v Ústí: Sanitka srazila chodce, na místě zemřel
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ve čtvrtek 17. února po deváté hodině večer došlo v Přístavní ulici v Ústí nad Labem k tragické dopravní nehodě. Sanita záchranné služby tu srazila chodce.

Resuscitace byla neúspěšná, chodec i přes veškerou snahu záchranářů na místě zemřel. Sanitka podle informací měla zapnuté výstražné zařízení, řidič již nemohl střetu zabránit. Dopravní nehodu vyšetřují dopravní policisté ve spolupráci s kriminalisty.

"Ve večerních hodinách jsme zasahovali u dopravní nehody sanitního vozu Zdravotnické záchranné služby Ústeckého kraje. Došlo ke srážce s chodcem, resuscitace byla bohužel neúspěšná, chodec podlehl svým zraněním," uvedl pro TV Nova mluvčí Zdravotnické záchranné služby Prokop Voleník.

"Vozidlo Zdravotnické záchranné služby převáželo pacienta a jelo se zapnutým výstražným zařízením. Chodec z ničeho nic vstoupil do vozovky, řidič nemohl již střetu zabránit," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru