Josef Formánek.
Co se chystá

Ústí nad Labem - Ve spolupráci se společností Metallplast – Recykling, spol. s r. o. a Krajskou zdravotní, a.s., si Knihovna Ústeckého kraje připravila v úterý 19. prosince od 18 hodin benefiční autorské čtení Josefa Formánka z jeho nejnovější knihy Nevím. 

Vstupné 200 Kč vybírá Krajská zdravotní, a.s., kompletní výtěžek ze vstupného bude věnován na vybavení nového Oddělení paliativní medicíny Masarykovy nemocnice.

Nevím: Pár dnů, myšlenek a kouzelná skleněná kulička

Tuhle knihu lze číst jako otevřený deník o pár dnech, které něco podstatného v životě autora změnily nebo také pouze jako noční rozhovor z očí do očí s někým nám povědomým… Laskavá slova o rodině, přátelích, létání, zkouškách ohněm i obyčejných malých bolestech a radostech…

Nutná rezervace místa na rezervacekuk.reenio.cz.

Akce se uskuteční ve Wolfrumově čítárně (Velká Hradební 49) ve Vědecké části Knihovny Ústeckého kraje. Z důvodu akce bude mít prodlouženou otevírací dobu Café Maryša.

Událost pořádá Knihovna Ústeckého kraje a Krajská zdravotní.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru