Policie žádá o pomoc při zjištění totožnosti nalezeného muže
Nalezený neznámý muž. Zdroj: Policie ČR
Ústí nad Labem

Povrly – S opakovanou prosbou o pomoc při zjištění totožnosti neznámého mrtvého muže se na veřejnost obrátili ústečtí kriminalisté. Svědci, kteří nalezeného poznávají, se mohou obrátit na tísňovou linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu.

Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová uvedla, že muž byl nalezen 26. dubna mrtev v katastru obce Lysá na Ústecku. „Odhadovaný věk je kolem 50 let. Nalezený je 195 centimetrů vysoký, štíhlé svalnaté postavy. Má hnědé oči, husté obočí, tmavě hnědé rovné prošedivělé vlasy, po stranách vystříhané, na tváři plnovous. U sebe měl černou softshellovou bundu a hnědou koženou bundu, u límce na vnitřní straně s knoflíky na připnutí límce nebo kapuci. Oblečen byl v černých džínách, černém triku s krátkým rukávem. Na nohou měl nazuté černé kotníkové boty,“ uvedla k popisu nalezeného muže policistka.

Velmi důležitý poznatkem jsou na všech oděvech ustřižené značky oděvů. „Na jejich místě jsou nakresleny tři kružnice s kříži. Kriminalisté pracují z verzí, že oblečení může pocházet z některé z charit,“ doplnila Veronika Hyšplerová.

0805 polpat4

0805 polpat2

0805 polpat3

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru