Ústecko – Ačkoliv je počasí v posledních dnech jak na houpačce, kdy teplé dny střídají chladné, koupaliště na Ústecku se již připravují na nadcházející letní sezónu. Jako první se otevře návštěvníkům termální koupaliště v Brné.

Vykoupat se v bazénech budou moci první příchozí již 15. května. „Vstupné zůstává stejné jako v loňském roce. Osvědčilo se nám odpolední zvýhodněné vstupné po šestnácté hodině a rodinná vstupenka,“ uvedl Miroslav Harciník, ředitel ústeckých Městských služeb, které koupaliště spravují. Otevírací doba je od 9.00 do 20.00 hodin. Celodenní vstupenka dospělého přijde na 80 Kč, děti nad 120 cm do 18 let, studenti, osoby nad 62 let, ZTP, ZTP/P zaplatí 50 Kč. (Kompletní ceník najdete zde.)

Na nadcházející sezónu se připravují i na koupališti v Povrlech. „Opravami prochází chatky, ve kterých se mohou návštěvníci areálu ubytovat. O vstupném pro letošní rok rozhodne rada obce, ale neplánujeme, že bychom ho navýšili,“ uvedl starosta Povrlů Petr Hadraba. (Ceník služeb koupaliště najdete zde.)

Pro milovníky přírodního koupaliště se i letos otevře pláž chabařovického rybníka. Vstupné přijde na 20 Kč, kdy návštěvníci budou moci využít zázemí ke koupání. (Více zde.)

Kdo letos neotevře své brány návštěvníkům je koupaliště v Plaveckém areálu na Klíši. Důvodem je špatný stav bazénů, které plánuje vedení města Ústí nad Labem zrekonstruovat. Vše je ve fázi příprav, kdy budoucí návštěvníci areálu hlasují do 10. května na webových stránkách ústeckého magistrátu o hlavní vodní atrakci, kterou bude tobogán nebo široká skluzavka. (Hlasovat můžete zde.)

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru