Půlnoční výjezd! Strážníci pomáhali ženě v nesnázích
Strážníci pomohli ženě v nesnázích. Foto: Městská policie Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dvě minuty po půlnoci 3. května byla na žádost operačního střediska ústecké městské policie provedena kontrola ulice Kmochova, odkud se na operační středisko městské policie ozval spuštěný alarm.

Alarm operátorovi signalizoval, že majitelka přístroje má nějaký zdravotní problém. Strážníci na místě odemkli dotyčný byt, kde nalezli vedle postele sedět Marii D. (1936), která jim sdělila, že se chystala ulehnou do postele, ale spadla z ní a nemohla se zvednout. "Proto použila pager, kterým si přivolala pomoc strážníků," vysvětlil Jan Novotný z Městské policie Ústí nad Labem.

Jmenovaná byla hlídkou umístěna do postele a byla několikrát dotázána, zda potřebuje přivolat zdravotnickou záchrannou službu, což žena odmítla s tím, že je v naprostém pořádku.

Poté hlídka odešla a byt opět uzamkla.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru