Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Klíše - Z důvodu konání Mistrovství České republiky OPEN v plavání se pro veřejnost od středy 12. června až do neděle 16. června uzavře plavecký bazén areálu na Klíši. Informaci na svých stránkách zveřejnily Městské služby Ústí nad Labem, které areál spravují.

„Ostatní služby fungují bez omezení. Děkujeme za pochopení,“ informuje organizace na svých stránkách.

Milovníci plavání a vodních radovánek mohou každý den využít letního koupaliště s termální vodou v bazénu, obří dvoudráhovou skluzavkou a dalšími atrakcemi pro malé i velké návštěvníky. Brány koupaliště se veřejnosti otevírají v 9.00 hodin a zavírají ve 20.00 hodin. Základní vstupné pro dospělého přijde na celý den na 150 Kč. Děti, studenti, senioři a handicapovaní zaplatí 90 Kč. Rodinné vstupné pro rodiče s dvěma dětmi stojí 300 Kč.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru