Revitalizace kruhové křižovatky pod Větruší. 2x foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Jednu z posledních vrstev pokládají stavební dělníci na silnici kruhové křižovatky. Práce musí mít hotové do poloviny měsíce června. Poté dojde na nové dočasné usměrnění dopravy pod Větruší.

Kruhová křižovatka se má podle plánu stavebních prací motoristům otevřít v pondělí 17. června 2024. Dojde k omezení v křížení silnic I/30 a II/613 ulic Pražská, Střelecká a Přístavní. Bude povolen pouze přímý směr od Prahy na Děčín, řidiči neodbočí vlevo na kruhovou křižovatku. Opačně bude povolen směr od Děčína na Trmice, kdy nebude možné jet podél řeky Labe přímo na Prahu. K tomuto spojení řidiči využijí kruhové křižovatky. Při výjezdu směr Praha řidiči projedou „povodňovou“ komunikaci.

Celá rekonstrukce křižovatek pod Větruší vstoupí do poslední III. etapy. Začne úprava, aby bylo nově možno odbočit ve dvou pruzích ze Střelecké ulice do Přístavní.

Revitalizace křižovatek pod Větruší začala v měsíci březnu a skončit má podle stránek Ústeckého kraje na konci měsíce července letošního roku. Cílem je jejich zkapacitnění a přijde na 19,215 milionů Kč.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru