Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Hlídka střekovských strážníků v úterý 21. května krátce před desátou hodinou dopoledne při kontrolní činnosti všimla na přilehlé louce malého chlapce, který tam byl bez dozoru dospělého. Chlapec hlídce na dotaz, kde má rodiče odpověděl, že odešel sám z domu.

Hlídka se proto rozhodla chlapce odvést na služebnu městské policie, odkud by kontaktovala pracovnici OSPOD. V tu chvíli vyšla z jednoho z domů v ulici Varšavská žena středního věku, která hlídce uvedla, že chlapec, kterého vedou, je syn jejího přítele. Hlídka ženě sdělila, ať se dotyčný muž dostaví na služebnu městské policie Střekov, kde si chlapce převezme.

Asi po deseti minutách se na služebnu dostavil muž, který hlídce uvedl, že soudním rozhodnutím má přítomného tříletého chlapce ve své péči. Toto tvrzení si strážníci ověřili od pracovnice OSPOD. Hlídka muže řádně poučila, aby se tato situace již neopakovala s tím, že celá událost bude předáno jako poznatek na OSPOD. Poté muže s chlapcem doprovodila domů.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru