Foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Ústecký kraj, Povrly - Policie žádá občany o pomoc při pátrání po totožnosti neznámého muže, který byl v pátek 17. května na železniční stanici Povrly - Roztoky v okrese Ústí nad Labem sražen vlakovou soupravou.

Popis osoby:

  • muž, bílé pleti, vysoký 175 - 185 cm, hnědé vlasy o délce 3 - 4 cm, hnědý plnovous o délce 1 cm, zastřižený, střední postavy o váze 80 Kg, velikost chodidel 26 cm, věk mezi 35 - 45 lety.
  • na pravé ruce 2 drobné 2 cm dlouhé zhojené jizvy - bílé místo na předloktí

Popis oblečení:

  • sportovní souprava velikosti XL, s černými kalhoty s gumou a šňůrkou s kapsami na zip, kdy pod levou kapsou se nachází bílo/žlutý vyšitý nápis New York Blacks a žlutý basketbalový míč. K této soupravě měl černou mikinu s bílými rukávy s černými a žlutými pruhy na manžetě, které v oblasti pravého ramene mají vyšitý nápis č. 24 a žlutou kapucí, která má na sobě také vyšité č. 24. Na levé straně hrudi je stejný nápis se znakem jako na spodní části soupravy zn. TOP-STAR.
  • spodní souprava šedé barvy - tepláky + mikina s kapucí s černým nápisem JUST DO a bílým nápisem v červeném rámečku NOTHING velikosti M
  • černé tričko zn. Croop s potiskem lišky konzumující čínskou polévku hůlkami, velikost M
  • sportovní boty v kombinaci barev hnědá, zelená, šedá s oranžovým lemováním a nápisem DC a oranžovou podrážkou, velikost 44
  • modrozelené ponožky se vzory vesmírných těles

"Poznatky k totožnosti neznámého muže je možno předat na linku 158 případně na nejbližší služebnu," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Foto: Policie ČR

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru